on the verge of extinction... again

the stalking files #2

In continuarea chestiei asteia.

Duminica dimineata. Dupa un somn ca dracu'. Pe undeva regretand ca m-am dat dusa de la hotel. Si da, Alex, probabil n-ar fi avut chef de noi la 3- 4 noaptea. Da' daca ma mananca si incep sa ma scarpin, eu nu stiu sa ma opresc din scarpinat pana n-am mainile pline de sange.

Asta si la propriu. Am o cicatrice urata pe glezna stanga. Are mai mult de sapte luni. Ma manca glezna si m-am scarpinat. Mi-a luat mult sa curat sangele din jurul unghiilor. De taiat unghiile nu mai putea fi vorba, erau proaspat taiate.

In fine. Revenind la ziua de duminica, 5 iunie. Dimineata. Ma rog, dimineata mea, apropiata de pranz. Pierdut putin vremea aiurea, apoi echipat iar si revenit la hotel. La o ora nu prea fericita pentru pistruii mei, motiv pentru care decid sa ma apropii mult mai mult de intrare decat sambata.

Sa explic chestia asta. La ora respectiva, soarele inca batea dinspre est. Intrarea in hotel, tot spre est. Toata zona din fata hotelului, terasa cafenelei... in soare. In conditiile in care brontozaurelu' e mai vampir de soi si fuge de stat in soare ca dracu' de tamaie.

Asa ca singura decizie posibila: parcatul fundului fix in fata intrarii, sub copertina. Apoi... ceva foarte palpitant! Nah, glumesc, nimic! Serios, e o treaba ingrozitor de plictisitoare. Te face sa te intrebi ce dracu' cauti acolo, cand dracu' s-a numarat inghititu' a tot din ce iese din fundu' masinilor printre idealurile tale.

Mbine, macar am tableta la mine. Refresh, refresh, refresh, refresh, refresh... ce' dracu' nu mai posteaza nimeni nimic?

Nu te supara, il astepti pe domnul Johnny Depp?

Hm, care este raspunsul corect la intrebarea asta? Cat se poate de serios. In cazul ei e clar da, dar in cazul meu? Nu e motivul pentru care sunt acolo, dar evident ca n-am de gand sa ma ascund sub o masina daca il vad, sunt deja suficient de dezgustatoare la cat am transpirat deja, n-am nevoie de inca un strat suplimentar de jeg. Mda, se cunoaste ca nu prea ies din casa...

Nu chiar? Il astept pe Joe Perry? N-am nici cea mai mica idee daca numele ii spune ceva, daca are albumul sau l-a ascultat macar, daca are idee cum suna muzica. Dar nici n-o sa intreb. Nu e treaba mea. Ma intereseaza sa stiu? Mmm... nu! Cand dracu' am fost eu altfel?

Plus ca ma plictisesc. Si doua perechi de ochi spre intrare sunt mai utile decat una, mai ales cand aia una apartine cuiva ca mine. A fost la hotel si in ziua precedenta, mai era o fata... Hm, au stat pe banca? Unul din acele detalii pe care le-ai observat, dar n-ai crezut ca merita atentie sporita.

Asteptat. Nu se intampla nimic interesant. Ma rog, nu pentru mine. Si asteptatul asta e al dracului de plictisitor. Stiu ca am mai spus asta, dar serios, n-am spus-o suficient.

John Bionelli! Pentru cei care nu stiu despre cine vorbesc, omul scrie seria News from the Road pentru Aerosmith de... naiba stie cand! Cel putin de cand am descoperit eu internetul in urma cu aproape 15 ani. Tocmai a iesit din hotel. De ce poarta tricou cu Phoenix Entertainment? Sa... ? Da, nu, da, nu, da, nu, da, nu, da ,nu, da, nu... o, la dracu', Ana! Deja a pus ceva distanta intre, asa ca incep sa alerg dupa el.

Un mic sfat, copii: nu abordati oamenii venind in felul asta din spate! Mai ales daca nu stiti cum stau cu inima.

You startled me!

...

Hm, ia sa vedem... n-am inceput asta bine deloc? Daaar... am comis-o deja, asa ca... la dracu', sa intreb! Mda, Joe nu coboara din camera azi. Poate doar pe seara. N-ar trebui sa ma bufneasca rasu', nu? Da, speram la altceva. Dar e o diferenta intre ce sper si ce stiu logic. Motiv pentru care, mda, nu mi-a zis nimic surprinzator.

Circula intr-o vreme un interviu cu el (Grammy 2006? cred...) care stiu ca a sifonat multa lume pentru ca spunea ca uraste oamenii si nu prea iese din casa, isi petrece multe zile in pijamale. Cred ca e clar ce reactie am avut eu... Joe Perry is just like me!

Mda, in timp ce eu faceam haz de necaz in mintea mea, omu' a inceput sa-si continue drumul. Stai putin, Ana, nu crezi ca trebuia si sa... iti ceri scuze?! Asa ca o iau iar dupa el, dar s-a intalnit cu doi tipi cu tricouri rosii si nu pot, n-ar fi frumos sa ma apropii prea tare, nu ma intereseaza ce discuta, nu e treaba mea, n-am venit sa spionez pe nimeni, mi-ar placea doar sa dau de Alice si in special de Joe, sa imi semneze CD-ul, sa le multumesc si atat.

Observ un schimb de pene, dar nu e treaba mea, pastreaza distanta, gandeste-te la altceva, Ana...

Cei doi in tricouri rosii vin la mine si imi dau doua pene. Ceee? Se sterge absolut tot din mntea mea in momentul ala. Uit si de cerut scuze si de tot. Imi spun ca sunt cu Alice si ca n-au decat de la Tommy si de la Joe. Ce? De parca asta ar fi o problema... Nah, e super! Dar trebuie sa ii intreb si pe ei. Alice a iesit, se plimba prin zona, o sa mai treaca si pe la hotel, o sa dau de el, nici o problema. E posibil sa foloseasca intrarea VIP si sa nu vina prin fata?

Alice?!?! Mbine, se pare ca li s-a parut a dracului de amuzanta intrebarea. O sa consider ca raspunsul e sigur nu.

Happy, happy, happy! Si se citeste pe mine asta. Maria imi spune ca a crezut ca penele alea din mana mea sunt cheile de la camerele lor la cat de incantata sunt. Chei? Nu sunt chei. Accesul in camere e cu cartele.

Insista sa intram in holul hotelului. Nu sunt prea sigura ca e o idee buna, mai ales ca e lune de la Phoenix pe acolo si n-am chef de probleme, dar ii sunt atat de recunoscatoare pentru insistenta cand simt aerul conditionat! In caz ca nu stiati, de asta au disparut dinozaurii: nu aveau aer conditionat!

La un moment dat, radarul detecteaza ceva interesant: Tommy! Cu Mohi si inca cineva in fata lifturilor. O luam in directia respectiva si ne oprim la ceva distanta pentru ca bagat in conversatie nu se face.

Tommy ne observa si ne zice ca revine imediat. Ok. Ii conduce spre lift si revine. Aaa... ce? Asta m-a luat prin surprindere pentru ca eu crezusem ca vrea sa spuna ca o sa revina dupa ce urca sus. Imi semneaza albumul, ii semneaza foaia fetei. Si e foarte vorbaret, foarte prietenos, ne intreaba cum ne cheama, daca venim la concert. Ceea ce iar ma ia prin surprindere, nu doar pentru ca nu pot sa nu ma intreb in gand de ce dracu' m-as mai fi obosit sa apar pe la hotel daca nu m-ar fi interesat concertul. Dar nu m-as fi asteptat sa fie atat de prietenos, chiar daca e exact asa cum am vazut in clipurile de pe net... dar nici macar nu ne cunoaste.

Ne spune si el ca Alice bantuie prin zona si trebuie sa il vedem. Si, dupa ce dispare in lift, suntem cam date afara din hol. Un individ libidinos da din gura, ceva cum ca e mai frumos decat Johnny Depp in timp ce eu nu pot sa fac altceva decat sa enumar in gand toate motivele pentru care totusi nu vreau sa-i crap o poseta in cap. Nu am nevoie de probleme inainte sa dau de Joe, nu am nevoie de probleme inainte sa dau de Joe, nu am nevoie de probleme inainte sa dau de Joe...

Maria discuta cu unul din tipii de la paza si, din discutia respectiva, retin un singur lucru: nu ne pot da afara daca facem consumatie la bar. Hai sa mergem! Ea ramane putin blocata... cat o costa oare ceva aici? Mult. Dar e cu siguranta de cateva sute de ori mai ieftin decat un Meet & Greet oficial!

Bar. Inca un pahar de aqua chiorensis. E un tip de la paza care s-a asezat in partea cealalta si ne cam studiaza. Sau poate doar sunt eu paranoica. In fine. Cu calm, Ana. Ai grija sa bei inceeeeeeet de tot. Cred ca se poate trage de un pahar de apa sa tina cinci ore. Pentru ca, la dracu', vreau sa-mi permit macar o chestie, una singura, de la standul de merchandising la concert.

In continuare, plictiseala mare. Uitat catre intrare, batut cu degetele in pahar, uitat discret catre tipul de la paza, aruncat cate o privire pe social media, la dracu', mi se cam descarca tableta, asa ca renunt si o bag la loc in poseta. Parca s-a cam golit pe acolo, nu mai trece multa lume.

Scooby-Dooby-Doo, where are you, when you're bored what do you do... Ana, sa nu cumva sa te apuce sa vocalizezi minunile astea!

In hotel intra un cuplu, se intorc de la cumparaturi...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)